Αίσθηση προκάλεσε η ανάρτηση γνωστής σεναριογράφου Κάκιας Ιγερινού στο Twitter, στην οποία αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Φέρτης παλεύει με τη νόσο του Αλτσχάιμερ. Η Κάκια Ιγερινού ανάρτησε μία φωτογραφία του 84χρονου ηθοποιού που συνόδευσε με το εξής μήνυμα: «Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά. Η μνήμη σβήνει. Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια», έγραψε η Κάκια Ιγερινού στο μήνυμά της.

Μάλιστα η Κάκια Ιγερινού σε νέα ανάρτησή της τόνισε ότι ήταν επιθυμία του Γιάννη Φέρτη να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα υγείας του.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό, η σύζυγος του ηθοποιού, Μαρίνα Ψάλτη διέψευσε ότι πάσχει από τη νόσο του Αλτσχάιμερ. Μάλιστα απόρησε για την ανάρτηση της Κάκιας Ιγερινού.

«Μαζί μας επικοινώνησε η οικογένεια του κ. Φέρτη, η σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, η Μαρίνα Ψάλτη, η οποία μας παρακάλεσε να κάνουμε την εξής ανάρτηση, ότι δηλαδή δεν ισχύει ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από αλτσχάιμερ», είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Ο οικοδεσπότης του Πρωινού μετέφερε τη δήλωση της Μαρίνας Ψάλτη στους τηλεθεατές: «Δεν ισχύει ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από αλτσχάιμερ. Είμαι σοκαρισμένη γιατί η Κάκια Ιγερινού είναι φίλη του. Θέλουμε την ησυχία μας».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ