Η Μαριέττα Χρουσαλά παραχώρησε μία συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη» με αφορμή την αποψινή πρεμιέρα του MadWalk στο Mega

Πώς ήταν σαν παιδί; «Ήμουν πολύ ντροπαλή και πολύ συνεσταλμένη. Νομίζω με τα χρόνια. Μετά τα καλλιστεία. Λίγο μετά που γνώρισα τον άντρα μου, μου βγήκε ένας άλλος εαυτός που προτιμώ», απάντησε η Μαριέττα Χρουσαλά.

Αναφερόμενη στην απώλεια του πατέρα της είπε: «Ο μπαμπάς έφυγε την ημέρα του Miss Universe. Βρισκόμουν στον Παναμά. Δεν το έμαθα εκεί. Η παραγωγή είχε προστατεύσει την είδηση για να μην το μάθω. Το έμαθα όταν ήρθα στην Ελλάδα».

Μαριέττα Χρουσαλά: Τα παιδικά χρόνια, τα καλλιστεία, η απώλεια του πατέρα της και τα τρυφερά λόγια για την οικογένειά της

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε σε ένα on air περιστατικό που είχε προκαλέσει αίσθηση, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της είχε ρίξει μία τούρτα, στο πλαίσιο μίας πλάκας. «Ήταν κάτι που συνέβη ζωντανά και επειδή συμμετείχα στα meeting και είχα ενημέρωση. Δεν ήμουν προετοιμασμένη. Είχα δώσει τη δυνατότητα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μου είχε πει όχι δεν θα παίξουμε τουρτοπόλεμο. Ποτέ δεν ένιωσα θυμό. Αναρωτήθηκα γιατί να μου συμβεί αυτό στη μέση της εκπομπής; Τον συγχώρεσα καλέ! Ναι εννοείται!», είπε.

Για τα τρία παιδιά της είπε: «Η Μαργκω είναι 10, ο Σπύρος 8 ετών και ο Κωνσταντίνος θα γίνει πέντε. Με την κόρη μου θέλω να πιστεύω ότι είμαστε φίλες. Μιλάμε. Μου μιλάει για τις συμμαθήτριες, διαλέγουμε μαζί ρούχα αν έχουμε να πάμε σε κάποιο πάρτι. Ο Σπύρος είναι πιο αγοράκι, να έχει τους φίλους του και να βαράει σουτ και καλάθια. Ο μικρούλης είναι πιο μωράκι ακόμα».

Μιλώντας για το σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα, τόνισε: «Μοιάζουμε τόσο πολύ και σαν χαρακτήρες και σαν προσωπικότητες. Νομίζω ξεδιπλωνόμαστε παρέα. Γιατί όταν γνωριστήκαμε ήμασταν αρκετά μικροί. Μεγαλώσαμε και ωριμάσαμε και οι δύο μαζί. Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι που είχαμε πάει και οι δύο ακάλεστοι. Πώς σου φαίνεται;».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ