Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συνάντησαν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του “The 2night Show”. Οι δυο τους παραχώρησαν μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον αγαπημένο παρουσιαστή, αναφερόμενοι μεταξύ άλλων σε όλα όσα συνέβησαν από την στιγμή που απέκτησαν δημοσιότητα.

Για ακόμη μία φορά ο νικητής του Survivor και η γυμνάστρια δεν έδωσαν ξεκάθαρη απάντηση για τη φύση της σχέσης τους. Ωστόσο και οι δύο συμφώνησαν πως οι δρόμοι τους χώρισαν για “απλούς, χαζούς λόγους”.

Η σχέση τους εντός παιχνιδιού αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των media. Οι δυο τους, όπως παραδέχτηκαν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου περίμεναν την έκθεση, αλλά όχι να ξεπεραστούν κάποιες λεπτές γραμμές.

Συγκεκριμένα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη εξήγησε: “Νομίζω ότι ήμουν από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στο φετινό Survivor για πολλούς λόγους και διαφορετικούς. Ήξερα ότι μπαίνοντας σε ένα παιχνίδι, θα εκτεθώ λίγο παραπάνω αλλά δεν περίμενα όλη αυτήν την εξέλιξη. Ξεπεράστηκαν τα όρια, επικοινώνησαν με την οικογένειά μου και δεν το ήθελα. Η οικογένειά μου είναι πολύ άπειρη στον χώρο κι επηρεάστηκε. Έπαιρναν τηλέφωνο στην μητέρα μου κι έλεγαν ότι η κόρη σου έχει πολύ άσχημη εικόνα έξω και πρέπει να την φτιάξεις”.

Ο Σάκης Κατσούλης με τη σειρά του πρόσθεσε στοιχεία της δικής του παρόμοιας εμπειρίας, αναφερόμενος στο συμβάν με τον παππού του. “Άλλο να πας σε μια γυναίκα, που το παιδί της είναι εδώ κι άλλο όταν το παιδί της είναι στην άλλη άκρη του κόσμου. Σε εμένα πήγαν και βρήκαν τον παππού μου στο Ξυλόκαστρο. Πολλές φορές και με ολοσέλιδα σε εφημερίδες. Είναι απαράδεκτο πρέπει να σεβαστείς την ηλικία του, έχει περάσει πολλά” δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ