Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στην εφημερίδα Real Life, η Μαρία Σολωμού και ο Μente Fuerte είναι μαζί από το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τους τελευταίους πέντε μήνες. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν το ζευγάρι συγκατοικεί. Οι δυο τους ωστόσο μετά τη δημόσια εμφάνισή τους, φαίνεται πως δείχνουν σίγουροι για τα συναισθήματά τους.

Η Μαρία Σολωμού μετά τον χωρισμό της από τον Πάνο Μουζουράκη δεν είχε γνωστοποιήσει κάτι σχετικό με την προσωπική της ζωή, ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα εμφανιζόταν σε εκδηλώσεις και εξόδους, είτε μόνη της, είτε με τους φίλους της.

Ποιος είναι ο Μente Fuerte 

O Mente Fuerte είναι τράπερ, ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρείας Black Bandana. Έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό το 2019, μετά την κυκλοφορία του single, Caliente.

O Mente Fuerte μεγάλωσε στην Καλλιθέα, μετακόμισε για ένα διάστημα στο Νέο Ηράκλειο και επέστρεψε στην πρώτη του γειτονιά, όπου μένει ακόμη. Πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι ήταν tattoo artist, ενώ μία ακόμη μεγάλη του αγάπη, είναι οι μηχανές. Είναι ιδιαίτερα ήρεμος, ενώ προτιμά τα εστιατόρια από τα κλαμπ. Επίσης, ο ίδιος λατρεύει τα ζώα και μάλιστα, η μητέρα του διατηρεί καταφύγιο για αδέσποτα σκυλάκια στη Σκάλα Λακωνίας, την οποία επισκέπτεται συχνά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ