Στην Ιαπωνία έχουν μετακομίσει τους τελευταίους μήνες η Μαρία Κορτζιά και ο Πιέρος Σωτηρίου με τα δύο αγοράκια τους, καθώς ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα της ομάδας της Χιροσίμα. Μάλιστα, πρόσφατα είδαμε και στιγμιότυπα της οικογένειας από την εξόρμησή τους στο Τόκιο με τις φωτογραφίες να δείχνουν πόσο όμορφα περνούν στην ασιατική χώρα.

Ωστόσο, η οικογένεια Σωτηρίου, μετά το ταξίδι τους στην ιαπωνική πρωτεύουσα, επέστρεψε στην Κύπρο και μοιράστηκαν τις πρώτες φωτογραφίες από την πτήση επιστροφής στο νησί.

Δείτε τα πρώτα στιγμιότυπα:

Ο λόγος της επιστροφής τους είναι η λήξη του πρωταθλήματος της Ιαπωνίας οπότε και η προσωρινή ανάπαυλα του παίκτη από τις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις. Η Μαρία Κορτζιά καλεσμένη στην εκπομπή ”Με αγάπη Χριστιάνα” την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, είχε αποκαλύψει την πληροφορία αυτή και είχε δηλώσει «Το θετικό είναι ότι πάμε τώρα [Ιαπωνία] αλλά ερχόμαστε πολύ σύντομα πίσω γιατί τελειώνει εκεί το πρωτάθλημα τον Νοέμβριο. Οπότε θα έχουμε περίπου 2 μήνες στην Κύπρο, τα Χριστούγεννα με τους δικούς μας. Μετά όμως όταν θα φύγουμε τον Γενάρη, θα είναι πιο δύσκολο… θα περάσει αρκετό διάστημα μέχρι να επιστρέψουμε Κύπρου».

Δείτε την αναφορά της στο 9:12”:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ