Συνέντευξη εξ’ αποστάσεως παραχώρησε η Μαρία Κορτζιά στην εκπομπή “Έλα να δεις” σήμερα το μεσημέρι.

Η ραδιοφωνική παραγωγός και δημοσιογράφος τοποθετήθηκε για τη καριέρα, τη ζωή στη Βουλγαρία, για τον Πιέρο Σωτηρίου και τον μικρούλη τους, Σοφοκλή και τα επόμενα σχέδια της.

Ερωτηθείς για το πως σχολιάζει το περιστατικό με την Εριέττα Κούρκουλου για την φωτογραφία που ανάρτησε με τα δελφίνια μέσω Instagram, η ίδια δεν δίστασε να απαντήσει για πρώτη φορά τηλεοπτικά και να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

Η Μαρία Κορτζιά ανέφερε πως δεν περίμενε να πάρει τόση έκταση, μια φωτογραφία για μια καλοκαιρινή επίσκεψη που έκανε σε ένα πάρκο με την οικογένεια της και πως δεν είναι δικό της το πάρκο, αλλά επισκέπτρια, όπως εκατομμύρια άλλα άτομα από όλο τον κόσμο. Για την ίδια, δεν ήταν τόσο τραγικό το λάθος της, για να συζητηθεί τόσο πολύ!

Όπως ανέφερε:

“Είναι η αλήθεια ότι πήρε έκταση και χωρίς να το καταλάβω. Θεωρώ αστείο το όλο αυτό που έγινε απλά για μία βόλτα που έκανα στα δελφίνια με την οικογένειά μου και φίλους μας […] Ένιωσα παίρνοντας κάποια μηνύματα λες και βασανίζω τα ζώα, τα οποία ζώα λατρεύω […] Λάθη κάνουμε όλοι, όμως πραγματικά ακόμη δεν νιώθω ότι έκανα τόσο τραγικό λάθος ώστε να γίνεται ολόκληρη συζήτηση”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ