Είναι από τα πρόσωπα που σχολιάζονται, συζητιούνται, μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Η Μαρία Κορινθίου έχει καταφέρει να κερδίζει τις εντυπώσεις, να πετυχαίνει ό,τι κι αν κάνει, να ξεχωρίζει. Τη φετινή σεζόν την απολαμβάνουμε τηλεοπτικά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, αποδεικνύοντας ότι και αυτός ο ρόλος της ταιριάζει πολύ.

Όταν σβήνουν τα φώτα και οι κάμερες, επιστρέφει στην αγκαλιά του αγαπημένου της συζύγου Γιάννη Αϊβάζη και της κόρης τους Ισμήνης. Η Μαρία Κορινθίου, άλλωστε, πάνω από όλα, είναι υπερήφανη για την οικογένειά της.

Η ευτυχία τους «στεγάζεται» σε ένα εντυπωσιακό σπίτι, σε μία μονοκατοικία στο Βόρεια Προάστια, συγκεκριμένα στο Παλαιό Ψυχικό. Πρόκειται για ένα σπίτι με συναισθηματική αξία, αφού χτίστηκε από τον παππού της κι εκείνη μεγάλωσε μέσα σε αυτό.

Μαρία Κορινθίου

Πλέον, το έχει ανακαινίσει και είναι από τα ωραιότερα που έχουμε δει! «Ντυμένο» στα λευκά, ξεχωρίζει για τους μεγάλους του χώρους, τη μοντέρνα του κουζίνα αλλά και το τζάκι. Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που αναρτά τόσο η Μαρία Κορινθίου όσο και ο Γιάννης Αϊβάζης, το υπνοδωμάτιό τους είναι ολόλευκο όπως και όλοι οι υπόλοιποι χώροι.  

«Ό,τι άσπρο βλέπω σε διακοσμητικό στα μαγαζιά μπαίνω και το αγοράζω. Λατρεύω τα φωτεινά σπίτια με μεγάλα παράθυρα. Έτσι είναι και το δικό μας. Επειδή ήταν νεοκλασικό σπίτι με μωσαϊκό στο πάτωμα και εσωτερικές πόρτες που διαχώριζαν τα δωμάτια, έκανα ριζική ανακαίνιση», έχει πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ