Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε η Μαρία Κορινθίου, η οποία μίλησε για την κόρη της Ισμήνη αλλά και για την φωτογραφία που κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είχε αναρτήσει, με την ίδια να ποζάρει δίπλα στην Παναγία. Μια λήψη που είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

«Η Ισμήνη είναι 13 χρονών και σχεδόν  με έχει φτάσει το ύψος. Φοράμε το ίδιο νούμερο παπούτσι. Βλέποντας την κόρη μου να μεγαλώνει, καταλαβαίνω πώς περνάει η ζωή, έχω κάνει αρκετή εσωτερική δουλειά με τον εαυτό μου, αλλά νομίζω πως αυτό είναι το νόημα της ζωής. Πάντα το έλεγα, απλά το καλοκαίρι, αυτό συνέβη πιο έντονα», είπε στον οικοδεσπότη.

Μάλιστα, η Μαρία Κορινθίου ανέφερε ότι η κόρη της αγαπά την ηθοποιία, λέγοντας: «Αγαπάει πολύ τους ηθοποιούς και την υποκριτική γιατί έχει μεγαλώσει μέσα σε αυτό, το σέβεται πάρα πολύ το θέατρο και τους ανθρώπους μέσα στο θέατρο, δεν θεωρεί ότι αυτό είναι κάτι εξωπραγματικό από μια άλλη δουλειά. Θέλει να γίνει ηθοποιός, έτσι λέει, τώρα δεν ξέρω αν θα αλλάξει. Με  βρίσκει σύμφωνη σε ότι λαχταρά η ψυχούλα της. Όταν ασχοληθείς με κάτι που αγαπάς και έχεις σθένος για αυτό, είναι μονόδρομος μετά η επιτυχία».

Η κουβέντα πέρασε λοιπόν και στη φωτογραφία που είχε κοινοποιήσει η ίδια, και είχε πρoκαλέσει αντιδράσεις.

«Είχα πάει για μια φωτογράφιση σε μια καφετέρια. Αυτή λοιπόν η καφετέρια, είχε μια πιο… Μεξικάνικη διακόσμηση, σε μία πλευρά υπήρχε μια τοιχογραφία-ζωγραφιά της καθολικής Παναγίας. Ήταν μια ζωγραφιά, όχι επίσημη εικόνα διαβασμένη με σταυρούς κλπ. Πιαστήκανε από αυτή την εικόνα άρχισαν να μου λένε “ντροπή σου” και ότι πάλι βγήκα γυμνή και σαν δεν ντρέπομαι που φωτογραφίζομαι έτσι δίπλα στην Παναγία. Αυτό ήταν όλο, κατηγορήθηκα γιατί είχα πλούσιο ντεκολτέ και πόζαρε δίπλα στην Παναγία. Αυτή όμως είναι η εικόνα μου, αυτή είμαι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ