Η Μαρί Σαντάλ ευχήθηκε στην αδελφή της Νατάσσα- Αλεξάνδρα, για τα γενέθλιά της, με τον πιο γλυκό τρόπο.

Η Μαρί Σαντάλ, έκανε τη διαφορά ανεβάζοντας μία σειρά από φωτογραφίες στο Instagram, στις οποίες φαίνεται η ίδια μαζί με την αδελφή της σε μικρή ηλικία. «Χρόνια πολλά στην μικρή αδερφούλα μου» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία. Σε μία επόμενη ανάρτηση η Μαρί Σαντάλ «επέστρεψε» στο «σήμερα» ανεβάζοντας μία πρόσφατη κοινή φωτογραφία τους.

Όπως φαίνεται, οι δύο αδελφές μοιάζουν πάρα πολύ και δείχνουν πολύ δεμένες.

Η Μαρί Σαντάλ εύχεται στην αδελφή της για τα γενέθλιά της

Η Μαρί Σαντάλ γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1968 στο Λονδίνο, είναι κόρη του Αμερικανού επιχειρηματία Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλλερ και της Μαρίας Κλάρας Πεσάντες Μπεσέρρα. Έχει δυο αδελφές, την Πία Χριστίνα και την Νατάσσα Αλεξάνδρα.

Το 1995, η Μαρί Σαντάλ παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Παύλο. Στις 22 Μαΐου 1995 πραγματοποιήθηκε η τελετή του Χρίσματος με το οποίο, ασπάσθηκε το ορθόδοξο δόγμα και έλαβε το όνομα “Μαρία”. Ο γάμος της με τον πρίγκιπα Παύλο πραγματοποιήθηκε κατά τον ορθόδοξο ελληνικό τυπικό την 1η Ιουλίου 1995 στον ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο, υπό τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Διόδωρο Α΄.

Η Μαρί Σαντάλ και ο πρίγκιπας Παύλος απέκτησαν πέντε παιδιά, την πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία, τον πρίγκιπα Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον πρίγκιπα Αχιλλέα-Ανδρέα, τον πρίγκιπα Οδυσσέα-Κίμωνα και τον πρίγκιπα Αριστείδη-Σταύρο.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ