Η βασίλισσα της ποπ μουσικής, Μαντόνα, θέλησε να του ευχηθεί δημόσια στο προφίλ της στο Instagram και δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες του γιου της, όπου σε μερικές από αυτές είναι και εκείνη μαζί του.

“Χρόνια πολλά Ρόκο! Έχουμε κάνει μαζί πολλά ταξίδια σε όλον τον κόσμο αλλά το μεγαλύτερο ταξίδι μας είναι αυτό μέσα στην καρδιά μου. Σε αγαπώ από εδώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω. Για πάντα” έγραψε η τραγουδίστρια στο Instagram και οι 16.3 εκατομμύρια followers της είδαν τα σπάνια οικογενειακά κλικ.

Από την αρχή ακόμα της καριέρας, αυτό που σίγουρα η Μαντόνα ξέρει να κάνει καλύτερα από τον καθένα είναι να προκαλεί. Για τους φανατικούς της pop, καμία άλλη σταρ, μέχρι στιγμής, δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη Μαντόνα. Η γυναίκα που αναρριχήθηκε στην κορυφή, λόγω της ικανότητάς της να δοκιμάζει την κοινή γνώμη σε μια πιο συντηρητική εποχή (κάτι που συνεχίζει να κάνει και σήμερα), έδωσε τη φωνή της στις πιο εμβληματικές επιτυχίες της μουσικής βιομηχανίας. Μπορεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα είδωλα της μουσικής παγκοσμίως, όμως, η Μαντόνα είναι και μία ιδιαίτερα τρυφερή μητέρα που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα 6 της παιδιά.

Ο γιος της, Ρόκο, είχε στις 11 Αυγούστου τα γενέθλιά του και η διάσημη μητέρα του του ευχήθηκε δημόσια με τα πιο τρυφερά λόγια, δημοσιεύοντας παράλληλα αδημοσίευτες φωτογραφίες τους από διάφορες στιγμές και ταξίδια τους.

Ο Ρόκο, του οποίου οι διάσημοι γονείς του χώρισαν το 2008, σπουδάζει καλές τέχνες στην σχολή Τεχνών και Ντιζάιν “Σεντ Μάρτινς” στο Λονδίνο.

Ο Ρίτσι ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο μαζί με τον πατέρα του. Το 2016 οι γονείς του κατέληξαν σε συμβιβασμό σχετικά με την επιμέλεια του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ