Πριν από λίγες μέρες, ο αδερφός της Μαντόνα, Άντονι Τσικόνε, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών, έγινε γνωστό μέσα από την pagesix ότι παρά την ένταση στη σχέση τους, ο αδερφός της βρισκόταν σε κέντρο θεραπείας στο Μίσιγκαν που πλήρωσε η τραγουδίστρια.

Ο αδερφός της star πάλευε με τον αλκοολισμό και ήταν άστεγος, ενώ είχε προβλήματα ψυχικής υγείας και απέρριπτε τη βοήθεια της οικογένειάς του.

«Η Μαντόνα βοήθησε και στήριζε τον αδερφό της», είπε μια πηγή. Κατά τους τελευταίους μήνες του, ο αδερφός της ήταν σε επαφή με την οικογένειά του και την τραγουδίστρια. Το TMZ ανέφερε ότι δύο ημέρες πριν από το θάνατό του, προσπάθησε να αφαιρέσει τους σωλήνες τροφοδοσίας και οξυγόνου. Ο αδερφός της είχε επίσης χάσει σημαντικό βάρος προς το τέλος της ζωής του, ενώ η αιτία του θανάτου του δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Η Μαντόνα δημοσίευσε ένα αφιέρωμα στον αδερφό της τη Δευτέρα, ευχαριστώντας τον που τη μύησε σε διάφορους καλλιτέχνες όσο μεγάλωναν. «Σε ευχαριστώ που μου άνοιξες τους ορίζοντες όταν ήμουν νεαρό κορίτσι και με σύστησες στον Charlie Parker, τον Miles David, τον Βουδισμό, τον Ταοϊσμό, τον Charles Bukowski, τον Richard Brautigan, τον Jack Kerouac. Φύτεψες πολλούς σημαντικούς σπόρους», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε μια φωτογραφία.

Πηγές ισχυρίζονται ότι παρά τη δύσκολη σχέση της Μαντόνα και του αδελφού της, εκείνη έκανε ό,τι μπορούσε για να τον βοηθήσει στον αγώνα του με τον εθισμό του στο αλκοόλ, αλλά τελικά υπέκυψε στα προβλήματα και κατέληξε σε ηλικία 66 ετών.

Μαντόνα

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ