Ο Λούης Πατσαλίδης και η Ιωάννα Μαλέσκου έχουν μια σχέση αγάπης, συμπάθειας, επαγγελματικής κατανόησης και μεγάλη αδυναμία ο ένας στον άλλον.

Μετά την εκρηκτική της παρουσία στην Κύπρο και στο “Λούης Night Show” , οι δυο τους έδωσαν κοινή συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησαν για τη χημεία τους, την γνωριμία τους αλλά και για την Αστέρω.

Με την κάθοδό σου στην Κύπρο, αυτή τη φορά, έχεις γνωρίσει και τη γυναίκα του Λούη, την Αστέρω. Πώς τους βρίσκεις ως ζευγάρι;
Είναι το ιδανικό ζευγάρι και γενικά μια πάρα πολύ όμορφη οικογένεια. Εκτιμώ πάρα πολύ τις προσωπικότητες στις γυναίκες, όπως είναι η Αστέρω, που είναι τόσο καλά μέσα τους αλλά και με την οικογένειά τους και με τον άνθρωπό τους. Τώρα που έχω γνωρίσει την Αστέρω από κοντά, καταλαβαίνω πόσο τυχερός είναι ο Λούης, που την έχει στη ζωή του. Είναι αστέρι, όνομα και πράγμα.

Ιωάννα, εσύ πολύ πριν από τη μεταγραφή σου στον Σκάι, από όπου συστήθηκες σε ένα ευρύτερο κοινό, ήσουν ήδη γνωστή στην Κύπρο χάρη στην προβολή που είχες μέσα από τις εκπομπές του Λούη. Είχες ιδέα γι’ αυτό που συνέβαινε;
Ξεκίνησα να το αντιλαμβάνομαι όταν ξαφνικά άρχισα να λαμβάνω ειδοποιήσεις στα social media από κόσμο της Κύπρου, που μου λέγανε ότι ο Λούης Πατσαλίδης μιλούσε για μένα στις εκπομπές του. Εγώ τότε δεν ήξερα ποιος ήταν, όμως ψάχνοντάς τον, άρχισα και εγώ να τον παρακολουθώ και να τον απολαμβάνω σε αυτά που κάνει. Όταν, δε, στη συνέχεια έγινε και η γνωριμία μας, ήταν νομίζω αυτό που λέμε «έρωτας με την πρώτη ματιά». Πραγματική αγάπη.

Το περιοδικό DOWN TOWN κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 8 Αυγούστου, μαζί με τον Φιλελεύθερο. Απόσπασμα από την συνέντευξη όπως δημοσιεύεται στο like.om.cy :

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ