Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, είναι ένα από τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

Η αγαπημένη Μάιρη Συνατσάκη, μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία γλυκιά φωτογραφία που φαίνεται η ίδια, ο Ίαν Στρατής και η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία, φαίνονται οι δυο τους να ποζάρουν στον καθρέφτη του ασανσέρ, με τον Ίαν να κρύβεται πίσω από τη Μάιρη και να της κρατάει την κοιλίτσα. «Αυτός, αυτή και το πεπόνι τους, besttwoyearsever,  “Οικογένεια Πεπονίαν“», έγραψε η ίδια κάτω από την ανάρτηση, αποκαλύπτοντας έτσι, το παρατσούκλι τους σαν οικογένεια!

Μαίρη Συνατσάκη

Πρίν από λίγες μέρες η Μαίρη Συνατσάκη, είχε μιλήσει στην κάμερα του ΑΝΤ1 και της εκπομπής του «Πρωινού» και μεταξύ άλλων, είχε μοιραστεί τις ανησυχίες της οσον αφορά τη γέννηση του μωρού της. «Νομίζω ότι ο Ίαν μου έχει πει χαρακτηριστικά: “Έχεις άγχος εσύ και για τους δυο μας, οπότε εγώ θα είμαι πιο ήρεμος.”. Προσπαθώ να σκεφτώ ότι θα είμαι φοβερά ατελής και θα χρειάζομαι βοήθεια και να μη φοβάμαι να τη ζητήσω» είχε πει χαρακτηριστικά, ενώ είχε συνεχίσει λέγοντας: «Η εγκυμοσύνη με πέτυχε σε βαρύ κλίμα. Με τον πόλεμο που ήταν πολύ έντονος. Δεν έχουν φυσικά σταματήσει τα πραγματα, αλλά όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, είχε μόλις ξεκινήσει. Με επηρεάζουν αυτά τα θέματα τα κοινωνικά. Σκεφτομαι μόνο ότι πρέπει όσο μπορούμε να μεγαλώνουμε ανεξάρτητα και δυναμικά άτομα και παιδιά ώστε να πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα στον κόσμο».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ