Στιγμές ευτυχίας ζει η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, καθώς τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, η γνωστή επιχειρηματίας και youtuber έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι της.

Λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της, η πλέον μανούλα Μαίρη Συνατσάκη επέστρεψε δυναμικά στα social media. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τις πρώτες μέρες στο σπίτι με την κόρη της και το θέμα που αντιμετώπισε.

Δείτε επίσης: Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη φωτογραφία με την κόρη της – «Είναι πανέμορφη»

Όπως θέλησε να ξεκαθαρίσει αρχικά, έκανε αυτό το βίντεο μετά από αρκετά μηνύματα που έλαβε από εγκυμονούσες αλλά και νέες μαμάδες. Αφού ευχαρίστησε για τις γεμάτες -θετική ενέργεια- ευχές που έλαβε για την κόρη της, μίλησε για τις “baby blues” μέρες μετά τη γέννα, δηλαδή την αστάθεια συναισθημάτων που βιώνουν πολλές φορές οι μαμάδες κατά τη λοχεία.

«Θεωρούσα ότι οι ορμόνες μου ήταν τέλεια. Μου συνέβη όμως αυτή η θλίψη όταν γυρίσαμε  στο σπίτι από το μαιευτήριο. Ήταν η επιστροφή στο συνηθισμένο μας περιβάλλον σε μία… όχι συνηθισμένη συνθήκη. Είναι περίεργες αυτές οι αλλαγές, βάλε και τις ορμόνες μέσα… Εξαιτίας των δικών μου θεμάτων ψυχικής υγείας και των διαταραχών με το άγχος και των κρίσεων πανικού, ήταν πάντα οι κεραίες μου πολύ ανοιχτές με αυτό και είχα ενημερώσει το περιβάλλον μου», ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά την ενημέρωση που είχε κάνει στο περιβάλλον της είπε: «Θέλω να ξέρετε, θέλω να με παρακολουθείτε μετά την εγκυμοσύνη. Είχα πει και στον ψυχολόγο μου μη μου συμβεί καμιά επιλόχειος -που αν συμβεί, θα το αντιμετωπίζαμε δεν με φοβίζει- απλά ήθελα να υπάρχει ένα σχέδιο δράσης. δεν είναι επιλόχειος τα baby blues.

Αν κρατήσει το συναίσθημα αυτό της θλίψης περισσότερο από δύο εβδομάδες, τότε είναι καλό να μιλήσετε με έναν ειδικό ψυχικής υγείας», δήλωσε μεταξύ άλλων η Μαίρη Συνατσάκη.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ