Η Μαίρη Συνατσάκη πρόσφατα μετακόμισε σε ένα νέο σπίτι στο οποίο η διακόσμηση δεν ήταν και πολύ του γούστου της.

Έτσι η ίδια μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους μερικά τιπς και αλλαγές που έκανε η ίδια με το χώρο της.

Στο βίντεο η παρουσιάστρια δείχνει πώς με μερικά απλά τιπς και αλλαγές μεταμόρφωσε τελείως την κουζίνα του σπιτιού. Η κουζίνα είχε αυτό το γνωστό καφέ χρώμα στα ντουλάπια, ωστόσο η Μαίρη Συνατσάκη με τη Μαρία Φιλίππου αποφάσισαν να τη βάψουν σε ένα ουδέτερο χρώμα, να κάνουν μια διακριτική διχρωμία και να βρουν έναν απλό τρόπο για να ενοποιήσουν πιο όμορφα το παρκέ με το πλακάκι που είχε η κουζίνα.

Δεύτερη στάση στο δωμάτιο της, γκαρνταρόμπα. Πραγματικά είναι εντυπωσιακό, με ντουλάπες για τα παπούτσια και έναν μεγάλο κίτρινο καθρέφτη εμπνευσμένο από έναν αντίστοιχο καθρέφτη της γνωστής influencer Κιάρα Φεράνι. Και για το δωμάτιο αυτό, η παρουσιάστρια προσφέρει άπλετα τιπς.

Από την άλλη, στο βίντεο εντοπίσαμε μία γάτα η οποία για κάποια λεπτά απεικονίζεται στο background.

Η γάτα εμφανίζεται στο 38 δευτερόλεπτο του video, την ώρα που η Μαίρη Συνατσάκη μας μιλάει, μια γάτα εμφανίζεται στο πλάνο, στη δεξιά μεριά του video. Μια γάτα που όμως κάτι μας θυμίζει. Η συγκεκριμένη γάτα είναι ολόιδια με την γάτα που πριν 4 μήνες μας σύστηνε ο Ιαν Στρατής στο Instagram του. Ίσως η γάτα να “προδίδει” το “ειδύλλιο” μεταξύ τους, ή απλά μπορεί να είναι μία σύμπτωση,

Δείτε και τις φωτογραφίες:

Δείτε ολόκληρο το βίντεο της Μαίρη Συνατσάκη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ