Καλεσμένος της εκπομπής “Με αγάπη Χριστιάνα” ήταν ο Ρουσέττος Δημητρόγλου, ο μαέστρος και ο άνθρωπος που κρυβόταν πίσω από τις μεγάλες ενορχηστρώσεις στα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη.

Ο ίδιος μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος, ο οποίος αντικαθιστά την Χριστιάνα Αριστοτέλους και του αποκάλυψε ότι δεν έχει καμιά σχέση με την οικογένεια του πρώην φίλου και συνεργάτη του, αφού δεν συμφωνεί με τον τρόπο διαχείρησης της πνευματικής περιουσίας του τραγουδιστή και με το πως κυκλοφορούσαν τα τραγούδια τους. Μάλιστα, ο ίδιος είπε ότι ακόμα και με ένα εκατομμύριο ευρώ δεν θα συνεργαζόταν μαζί τους.

“Ήμασταν καλοί φίλοι και συνεργάτες, σαν καλλιτεχνικό ζευγάρι…

Δεν μου έγινε καμιά πρόταση για να συνεργαστώ με τον αδερφό του Παντελίδη. Δεν είχα σχέση μαζί τους. Και ένα εκατομμύριο ευρώ να μου έδιναν δεν θα το έκανα. Μετά την απώλεια του Παντελίδη, η όλη η κατάσταση δεν μου άρεσε από την οικογένειά του ή την δισκογραφική, έκανα το “Θυμάμαι” και σταμάτησα. Έβγαιναν όλη την ώρα τραγούδια από έναν άνθρωπο που έχει χαθεί. Δεν μου άρεσε όπως έγινε και το σχεδίασαν. Ας έβγαινε ένα cd αφιέρωμα και τέλος. Τα τραγούδια που μου είχαν δώσει εμένα να φτιάξω δεν είχαν καθαρή την κινηματογράφιση της φωνής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ