Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Maestro στο Netflix έχει ξεκινήσει, καθώς η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη από αύριο θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα. Πρόκειται, φυσικά, για την πρώτη ελληνική σειρά που θα φιλοξενηθεί στη streaming υπηρεσία.

Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στους συνδρομητές σε Ελλάδα και Κύπρο τη Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

O Xριστόφορος Παπακαλιάτης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναδημοσιεύει τα εξώφυλλα της σειράς αλλά και ένα βίντεο όπου αποδεικνύεται ότι έχει γίνει μεταγλώττιση στην ισπανική γλώσσα.

Maestro

Να σημειωθεί ότι, πριν από λίγες ώρες, ο Ορέστης Χαλκιάς μίλησε για το Netflix αναφέροντας: «Αυτοί οι άνθρωποι έδειξαν μεγάλη θέρμη. Ήθελαν και δεύτερη σεζόν έχοντας δει τα πρώτα 3-5 επεισόδια. Ήθελαν κατευθείαν».

Η υπόθεση του Maestro

Ο Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειες της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και με έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ