Ένα βίντεο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, που δείχνει τις σοκαριστικές στιγμές λίγο πριν το αυτοκίνητο του γνωστού τράπερ Mad Clip προσκρούσει πάνω σε κολώνα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, προκαλώντας τον θάνατό του.

Στο βίντεο φαίνονται το αυτοκίνητο του Mad Clip, μια μαύρη Porsche, αλλά και το Audi με τις κίτρινες πινακίδες που αναζητείται από τις Αρχές.

Τα αυτοκίνητα είναι δίπλα δίπλα στο φανάρι και αρχίζουν να αναπτύσσουν ιλιγγιώδη ταχύτητα όταν ανάβει πράσινο. Αρχικά το όχημα του τράπερ έχει μείνει πίσω αλλά στη συνέχεια επιταχύνει αστραπιαία και ξεπερνά το άλλο αυτοκίνητο, μπαίνοντας στη μοιραία στροφή με πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μάρκας Audi R8 αναζητούν οι Αρχές. Μάλιστα δόθηκαν στη δημοσιότητα και τα τηλέφωνα της Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, για όποιον γνωρίζει κάτι να το επικοινωνήσει στην Αστυνομία.

Η αναζήτηση πληροφορίων, οδηγεί στη σκέψη ότι πιθανώς να υπάρχει και εμπλοκή του σπορ αυτοκινήτου στο δυστύχημα, από το οποίο έχασε τη ζωή του ο δημοφιλής καλλιτέχνης και ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Μέχρι στιγμής το συγκεκριμένο, super car της AUDI δεν έχει βρεθεί και έχει σταλεί εντολή στα περιπολικά εφόσον το εντοπίσουν να το σταματήσουν, και να οδηγήσουν τον οδηγό στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση.

Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζεται είναι τα δυο αυτοκίνητα να έκαναν κόντρες και σε ένα σημείο, ο τραγουδιστής να έχασε τον έλεγχο που του προκάλεσε τον θάνατο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ