Η Ρούλα Πισπιρίγκου από το πρωί της Τρίτης βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό. Η μητέρα της, Ελένη Πισπιρίγκου, μίλησε το μεσημέρι ζωντανά στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης, η κεταμίνη, τα σενάρια… Η Ελένη Πισπιρίγκου μίλησε για όλα και αρκετές φορές λύγισε στον αέρα.

«Δεν το περίμενα, δεν το έβαζα στο μυαλό μου. Το παιδί μου και που το είδα, με τα μάτια μιλήσαμε, είναι αθώο. Είναι το παιδί μου, το ξέρω. Δεν έχει κάνει τίποτα. Τίποτα. Είναι αθώο και θα το λέω μέχρι τελευταία στιγμή

Μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό της αλλά όχι στα παιδιά της. Τα υπεραγαπούσε, τα λάτρευε, ήταν πρότυπο μητέρας. Και στα τρία παιδιά. Στη Μαλένα της είχε μεγάλη αδυναμία γιατί η πατρική φιγούρα έλειπε και η Μαλένα ήθελε τη μαμά της. Όταν ήρθε η Ίριδα εφόσον είχαμε χάσει τη Μαλένα, ήταν θείο δώρο για τη Ρούλα. Ήθελε να είναι όλα τέλεια, στις ώρες της, σε ό,τι της είχαν πει οι γιατροί. Η Τζωρτζίνα ήταν για τη Ρούλα όλος της ο εαυτός της», τόνισε η μητέρα της 33χρονης.

Σε ερώτηση που έθεσε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για το αν είχε κάποια άλλα προβλήματα η Ρούλα Πισπιρίγκου που έκανε κάποιους άλλους να την εκδικηθούν και να δώσουν την ουσία στο παιδί, η Ελένη Πισπιρίγκου απάντησε: «Πιστεύω ότι στην ανάνηψη έγινε λάθος γιατί η Ρούλα από τις 14.30 ήταν έξω».

Για τη στάση που κρατούν οι συμπέθεροί της, οι οποίοι είναι αποστασιοποιημένοι από τα ΜΜΕ είπε: «Δε μπορώ να το ξέρω αυτό. Δε μπορώ να κατηγορήσω ανθρώπους. Πιστεύω ότι είναι γραμμή ίσως του δικηγόρου τους να μην βγαίνουν. Κι εδώ που ήρθαν οι ρεπόρτερ χθες, συνεχώς είναι έξω από εμάς. Δεν μπορώ να το απαντήσω αυτό και γιατί έχουν αυτή τη στάση».

Για τον Μάνο Δασκαλάκη ανέφερε: «Τη στάση του κ. Δασκαλάκη δε μπορώ να την κρίνω εγώ. Όταν θα έρθει η ώρα θα μιλήσω. Τη στάση του να την κρίνετε εσείς. Υπήρχε πάντα συνεννόηση μεταξύ τους. Τα τηλέφωνα ήταν άπειρα, μέχρι να συλληφθεί η Ρούλα. Δεν μπορώ να καταλάβω τη στάση του, αλλά δεν είμαι εδώ για να μιλήσω για τον κ. Δασκαλάκη.

Είπε στην κόρη μου ότι τα κάνει όλα ψέματα και θα είναι πίσω της. Τον αγαπάει παθολογικά. Το παιδί μου είναι στις φυλακές και ο κ. Δασκαλάκης είναι έξω. Δεν διώκεται».

Για την κεταμίνη και αν γνώριζαν τι είναι αυτή η ουσία, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ποτέ και η Ρούλα, όταν το πρωτοάκουσε πήγε να μπει μέσα στο κινητό της, λίγο πριν τη συλλάβουν. Δεν ήξερε τίποτα για την ουσία. Πέσαμε από τα σύννεφα. Της είπαν ότι θα τη γυρίσουν στο σπίτι και ξαφνικά βρέθηκε κατηγορουμένη από αυτή την ουσία. Ποτέ δεν είχαμε ακούσει, ειδικά η Ρούλα που είχε σχέση με τα φάρμακα του παιδιού. Δεν είχε ιδέα γι’ αυτή την ουσία. Καθόλου. Ούτε η οικογένειά μας.

Πιστεύω, ότι ο θάνατος των τριών παιδιών είναι κάποιο ιατρικό λάθος. Ούτε οι ώρες συνάδουν με το παιδί μου, έχουν κάποιες ασάφειες και καλύτερα θα σας τα πει ο κ. Όθωνας Παπαδόπουλος, τον οποίο ευχαριστώ για τη βοήθεια που έδωσε στην κόρη μου και που προσπάθησε ανθρώπινα να την προσεγγίσει».

«Δεν το έχω ούτε στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Ξέρω το παιδί μου. Το έχω μεγαλώσει με αρχές, παππού, γιαγιά, να έχει ψηλά το κεφάλι, να μην λέει ψέματα. Δεν το βάζω στο μυαλό μου. Πιστεύω ότι θα μαζέψουμε με τους δικηγόρους μας τα υπόλοιπα στοιχεία και η Ρούλα θα βγει αθώα. Είμαι σίγουρη.

Έχω αμέριστη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δύο δικηγόρους που αναπτέρωσαν το ηθικό της Ρούλας. Προφανώς καταλαβαίνετε για ποιο λόγο το ηθικό της είχε πέσει πάρα πολύ, γιατί μέσα της νιώθει ότι είναι αθώα, αλλά πολύ προδομένη. Πολύ προδομένη. Και μου έλεγε «Πάρε με μαμά από εδώ, πάρε με! Δεν έχω κάνει τίποτα! Τίποτα»!», κατέληξε με κλάματα η Ελένη Πισπιρίγκου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ