Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, προβλήθηκε το φινάλε της σειράς Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και στο πλατό προκλήθηκε συγκίνηση.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος μάλιστα, με αφορμή το απόσπασμα που προβλήθηκε για τη σχέση του Σπύρου με τον Αντώνη από Maestro «λύγισε» τον τηλεοπτικό αέρα σχολιάζοντας τις σχέσεις των ομόφυλων ζευγαριών.

«Εμένα μου φέρνει και εσωτερική ταραχή στο συγκεκριμένο επεισόδιο με την ιστορία των παιδιών που καταγράφεται. Όταν εγώ επιμένω και σας κάνω παρατηρήσεις ότι δεν είναι επιλογή είναι προσανατολισμός, φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από αυτό το σήριαλ», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορούν να κάνουν κάτι, αυτή είναι η φύση των ομοφυλόφιλων. Η επιλογή είναι αν εγώ τελικά αγαπάω ένα αγόρι, αν θα επιλέξω τον Φίλιππο ή αν θα επιλέξω τον Γιώργο. Αυτό το κοινωνικό μήνυμα πέρασε μέσα από τη σειρά με τον καλύτερο τρόπο, γιατί ακόμα και το 2022 υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά που δυσκολεύονται αυτό να το εκφράσουν… κι αναγκάζονται και κρύβονται και είναι δυστυχισμένοι» τόνισε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ