Λόγω κορωνοϊoύ, η Λουκία Μουσουλιώτη γιόρτασε τα 50ά γενέθλια της (μπαίνοντας έτσι στο κατώφλι της έκτης δεκαετίας της ζωής της) στο σπίτι με στενό οικογενειακό κύκλο και φίλους που δεν υπέρβαιναν τα 10άτομα λόγω και των διαταγμάτων.

Η ίδια διοργάνωσε ένα μικρό πάρτυ για να “σβήσει” την τούρτα της και να κάνει την φετινή ευχή της. Το ευχάριστο γεγονός αποκάλυψε μέσα από φωτογραφίες που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Aκολουθήστε μας στο HELLO! Cyprus

Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε τις σκέψεις της, ενώ δεν δίστασε να μας δείξει την τούρτα – υπερπαραγωγή που “μαγνήτισε” τα βλέμματα.

“Για τα γενέθλια μου το καλύτερο δώρο ήταν οι ευχές σας και η αγάπη σας. Σας ευχαριστώ! Δεν έγινα μόνο κατά ένα χρόνο μεγαλύτερη, αλλά έγινα κατά ένα χρόνο πιο πλούσια σε εμπειρίες, σε στιγμές, σε φίλους, πιο πλούσια σε αγάπη, ευτυχία, πληρότητα και σε ζωή! Δεν μεγάλωσα, αλλά μίκρυνα κατά ένα χρόνο, αφού ζω το όνειρο μιας παρατεταμένης εφηβείας όπου δεν χωρούν συμβιβασμοί ,”πρέπει” και υποκρισίες, παρά μόνο ειλικρίνεια, νοιώθω ανάλαφρη σαν παιδούλα, με ανοικτό μυαλό, φρέσκια σκέψη και δροσερή ψυχή σαν έφηβη, λες και τώρα “βγαίνω έξω”.  Αυτή η όρεξη για ζωή, η άρνηση του να παραιτείσαι, αυτή η διάθεση του να είσαι ενεργός άνθρωπος, πρωταγωνιστής της ζωής και όχι απλός κομπάρσος και απλός θεατής της. Αυτό που βγαίνει ανεπιτήδευτα στη σκέψη και ακτινοβολεί στο βλέμμα, και το γεμίζει φρεσκάδα, λάμψη και δροσιά, αυτή η “αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι”, αυτό νομίζω είναι το μυστικό της παρατεταμένης εφηβείας (όπως τουλάχιστον την νιώθω εγώ) και το ελιξίριο της νιότης κανένα μπότοξ, κρέμα ή πλαστική επέμβαση δεν μπορεί να το υποκαταστήσει… Σήμερα μου κάνατε πολύτιμο δώρο για τα γενέθλια μου τις ευχές και την αγάπη σας. Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ”

 

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ