Ο Λούκας Γιώργκας βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Κύπρο για τις ανάγκες των εμφανίσεών του μαζί με την Έλλη Κοκκίνου. Το γεγονός αυτό έδωσε στον τραγουδιστή την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μία ιδιαίτερη κίνηση, δίνοντας με τον δικό του τρόπο δύναμη στους πληγέντες της μεγάλης πυρκαγιάς στην Κύπρο. Ο Λούκας Γιώρκας επισκέφτηκε το χωρίο Διερώνα, έναν τόπο που ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα από τις φωτιές, και τραγούδησε στους συμπατριώτες του προσφέροντας απλόχερα αισιοδοξία.Έπειτα, ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις του για την ξεχωριστή αυτή επίσκεψη.

Ειδικότερα, ο Λούκας Γιώρκας δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα στιγμιότυπο από την όμορφη συναυλία στο χωριό Διερώνα. Στην λεζάντα άφησε ένα τρυφερό κείμενο ευχαριστώντας θερμά τον κόσμο που μαζεύτηκε, τραγούδησε και τα είπε μαζί του, ενώ παραδέχτηκε πως η ενέργεια που δέχτηκε τον έκανε να συνειδητοποιήσει πως “τελικά την συνάντηση αυτή την είχε μεγαλύτερη ανάγκη εκείνος”.

Αναλυτικότερα, ο Λούκας Γιώρκας σημείωσε:

“Ανταμώσαμε χθες στο χωριό Διερώνα (η) με τους πυρόπληκτους συμπατριώτες μας, οι οποίοι 10 μέρες πριν, βίωσαν τραγικές στιγμές με τις πυρκαγιές στην Κύπρο.. Πυρκαγιές που στέρησαν τη ζωή σε 4 ανθρώπους και προκάλεσαν ανυπολόγιστες υλικές και ψυχολογικές ζημιές.. Μαζευτήκαμε…τα είπαμε…τραγουδήσαμε και δώσαμε πάλι ραντεβού το συντομότερο.. Το πιο αξιοσημείωτο όμως είναι ότι, φεύγοντας, κατάλαβα τελικά ότι αυτήν τη συνάντηση την είχα μάλλον μεγαλύτερη ανάγκη εγώ.. Πήρα τόοοοσα πολλά απο αυτούς τους ανθρώπους και σίγουρα πολύ περισσοότερα από αυτά που είχα εγώ να τους δώσω..Να ‘σαι καλά κυρία Ελένη μου για τις ευτζιές (ευχές) σου, να χαίρεσαι τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονα σου, γεια σου μικρέ Μάριε και Γιώργο του Ανδρέα, ευχαριστώ κα Άντρη και κα Λουκία για τη φιλοξενία, ευχαριστώ τον κοινοτάρχη Διερώνα και κυρίως τον αεικίνητο, υπερταλαντούχο φίλο μου @stavrosst7 που πρωτοστατεί πάντα σε τέτοιες πρωτοβουλίες και όχι μόνο!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για όλα!! Εις το επανιδείν…”.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ