Στον δημοσιογράφο Χαράλαμπο Χειμώνα παραχώρησε συνέντευξη ο Λούης Πατσαλίδης, αποκαλύπτοντας πλευρές της επαγγελματικής του ζωής και το πως ήταν οι σχέσεις που διατηρούσε με συνεργάτες.

Ο παρουσιαστής του ”Louis Night Show” και stand-up comedian σε ερώτηση για το αν έπεσε έξω σε προβλέψεις με συνεργάτες του, δήλωσε ότι «Δεν ξεκινώ μια γνωριμία ή μια συνεργασία κρατώντας επιφυλάξεις. Είμαι ανοιχτό βιβλίο. Έτυχε πάρα πολλές φορές να πέσω έξω και με συνεργάτες και με ανθρώπους που “δεν υπήρχαν” και μέσα από την εκπομπή, αναδείχθηκαν και μετά έφυγαν. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα σε οποιαδήποτε δουλειά και να είσαι. Δεν κρατάω κακία σε κανένα, ούτε θα σε περιμένω στη γωνία για να σε εκδικηθώ», είπε μεταξύ άλλων ο Λούης Πατσαλίδης και κατόπιν πρόσθεσε:

Αναφερόμενος στην σχέση που έχει με τον πρώην συνεργάτη του στο ραδιόφωνο, Τάσο Θεοδώρου δήλωσε ότι «Ας πούμε, με τον Τάσο Θεοδώρου είμαστε φίλοι και οικογένεια. Κάναμε μαζί ραδιόφωνο, σταματήσαμε, χώρισα οι δρόμοι μας και συνεχίζει η φιλία μας και να συμπαραστέκεται ο ένας στον άλλο. Ασχέτως, ότι δεν δουλεύουμε μαζί πλέον».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ