Ο Γιώργος Καράβας, λίγο πριν επιστρέψει στη δουλειά και το «GNTM», βρίσκεται σε διακοπές με τη Ραφαέλα Ψαρρού και τα παιδιά τους. Το μοντέλο είναι ερωτευμένο με τη σύζυγό του, ενώ στην τελευταία του δημοσίευση εξωτερίκευσε με τον πιο γλυκό τρόπο τα συναισθήματά του.

«Η ζωή είναι τόσο όμορφη στο πλάι σου», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας τους. Ποζάροντας με χαμόγελο και τα μαγιό τους μας χάρισαν μια καλοκαιρινή λήψη τους και το κοινό του Γιώργου Καράβα άφησε πολλά θετικά σχόλια.

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού έχουν αποκτήσει τον Φίλιππο και Καλλιόπη. Για εκείνους τα παιδιά τους αποτελούν προτεραιότητα, αλλά βρίσκουν χρόνο και για τους δυο τους.

«Έχουμε σίγουρα μια φορά την εβδομάδα ένα βράδυ δικό μας», είχε δηλώσει η Ραφαέλα σε συνέντευξη και ο σύζυγός της υπογράμμισε ότι κάνουν και διακοπές μόνοι τους, χωρίς τα δύο παιδιά τους. «Το οφείλει αυτό κάθε ζευγάρι στους εαυτούς τους για να διατηρήσεις την αρχική σχέση», είχε τονίσει.

Είχαν μιλήσει, όμως, και για τα παιδιά τους και η Ραφαέλα Ψαρρού είχε τονίσει μεταξύ άλλων ότι είναι λίγο αυστηρή μητέρα. Όσο για τον Γιώργο Καράβα; «Η κόρη μου με σέρνει από τη μύτη, αλλά στον γιο μου έχω ιδιαίτερη αδυναμία».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ