Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Καμίλα Μορόνε, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, όπως αναφέρει το People.

Πηγές του αμερικανικού μέσου ενημέρωσης επιβεβαιώνουν ότι ο 47χρονος ηθοποιός και το 25χρονο μοντέλο δεν είναι πλέον μαζί. Δεν έχει γίνει γνωστό από πότε το ζευγάρι έχει χωρίσει επίσημα, αλλά ο Ντι Κάπριο εθεάθη φέτος το καλοκαίρι να κάνει μόνος του διακοπές στην Ευρώπη.

O σταρ του «Τιτανικού» και η ηθοποιός του «Death Wish» τελευταία φορά απαθανατίστηκαν μαζί το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια.

Ποιος είναι ο λόγος χωρισμού τους;

Άλλη πηγή στο «In Touch» αναφέρει ότι το ζευγάρι χώρισε μετά από μια «δύσκολη στιγμή» στη σχέση τους.

«Ο Λίο και η Καμίλα είχαν μερικά διαλείμματα τους τελευταίους μήνες. Είναι θέμα να αποφασίσουν αν θα το κάνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα ή αν θα το αφήσουν να πεθάνει», συνεχίζει η ίδια πηγή και προσθέτει: «Μόλις εκείνη επικεντρώθηκε στη δουλειά και είχε τις δικές της προτεραιότητες, εκείνος απομακρύνθηκε. Αντί να έχουν δραματικούς χωρισμούς, πήραν χρόνο χώρια».

Οι εκπρόσωποι του 47χρονου ηθοποιού και του 25χρονου μοντέλου δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση ακόμα. Ντι Κάπριο και Μορόνε γνωρίστηκαν το 2017 όταν το μοντέλο ήταν μόλις 20 ετών.

Μια προσωπική ζωή μόνο με… μοντέλα!

Αξίζει να αναφερθεί πως ο «Λύκος της Wall Street» έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα μοντέλα. Από το 2000 έως το 2005 ήταν με τη Ζιζέλ, ενώ από το 2006 έως το 2011 είχε σχέση με την Μπαρ Ραφαέλι. Το 2011 έβγαινε με την ηθοποιό Μπλέικ Λάιβλι. Από το 2013 έως το 2014 ήταν με το μοντέλο και ηθοποιό από την Γερμανία Τόνι Γκαρν. Το 2015 είχε σχέση με την Κέλι Ρόρμπαχ, ενώ από το 2016 έως το 2017 με την Δανή καλλονή Νίνα Άγκνταλ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ