Η Λάουρα Νάργες είχε γενέθλια, έκλεισε τα 31 της χρόνια και λόγω της κατάστασης που βιώνει η Ελλάδα με τα πύρινα μέτωπα τα γιορτάζει, όπως είναι φυσικό, λίγο διαφορετικά.

Με μια φωτογραφία στο Instagram θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι τις ευχήθηκαν και έκανε την δική της τοποθέτηση για την καταστροφική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν δίστασε μεταξύ άλλων να εκφράσει την “οργή” της τονίζοντας στην λεζάντα της φωτογραφίας πως από το 2008 που ήρθε στην Ελλάδα, συχνά η χώρα μας, την οποία λατρεύει, έρχεται αντιμέτωπη με τις πύρινες φλόγες που καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, έγραψε: “…Θέλω απλά να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης το συντομότερο δυνατόν, να φύγει μακριά και να μην επαναληφθεί ποτέ ξανά! Γίνεται?! Κουράστηκα κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια, το ζω από το 2008 όταν πρωτοήρθα στην Ελλάδα της καρδιάς μου – οι περισσότεροι από εσάς είστε μάρτυρες των γεγονότων περισσότερα χρόνια. Και μέχρι σήμερα δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο πρέπει να καταστρέφεται η γη μας, να χάνονται ζωές ανθρώπων και ζώων, περιουσίες που έχουν δημιουργηθεί με κόπο και ιδρώτα…”

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ