Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη σχολιάζοντας και το γεγονός ότι δεν συμμετέχει τελικά στην κριτική επιτροπή του φετινού My style rocks.

«Δεν θέλω να ευνοήσω ή να καταδικάσω κάτι πριν δω τι γίνεται. Μέχρι στιγμής το υλικό δε μου δείχνει ότι είναι κάποια συνταγή πετυχημένη. Επειδή ασχολήθηκα ξανά με τα ρούχα, για μία συλλογή…είχα κάποια προγράμματα που δεν μου επέτρεπαν να εγκλωβιστώ σε κάποιο project που είχε απαιτήσεις 10 ωρών τη φορά. Έπρεπε να επιλέξω. Στην πορεία κατάλαβαν ότι μπορούν να κάνουν και χωρίς εμένα και έτσι δεν το ψάξαμε ιδιαίτερα».

Ενώ στη συνέχεια σημείωσε: «Εάν πω στους θαυμαστές μου ότι δε με θέλει η παραγωγή, θα τα βάλουν με την παραγωγή, εάν πω ότι εγώ δεν θέλω θα τα βάλουν μαζί μου. Εγώ έγινα γνωστός μέσω αυτών των προγραμμάτων της τηλεόρασης. Έγινα διάσημος στην τηλεόραση εννοώ. Θέλησα να δώσω μία ευκαιρία στους πιο νέους να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Ήθελα μία πρόοδο. Για μένα δεν είναι αρκετά αξιοπρεπές σήμερα ως concept όμως. Τα παιδιά μεμονωμένα, οι κριτές και η παρουσιάστρια μπορεί να είναι μία χαρά. Δεν ξέρω τι άλλη δικαιολογία να βρω». 

Τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε: «Αν ένας σταθμός έχει σαν έννοια την ίντριγκα, δεν μου αρέσει. Δεν θέλω να βγάζουμε κάτι κορίτσια που το καθένα θεωρεί ότι ασχολείται με τη μόδα, αλλά μας χρησιμοποιεί για ένα καλύτερο Instagram ή να κάνει διαφήμιση σε προϊόντα, να κάνουν τη βολή τους, και να θεωρούν ότι ασχολούνται με τη μόδα και να είναι και στα trends και ότι είναι και influencer, αυτό που το πας; Σήμερα τη λέξη influencer τη βαριέμαι, βαρέθηκα τον Λάκη Γαβαλά να κάνει “καραγκιοζιλίκια” εμφανίσεις, και θέλω σήμερα να είμαι διαφορετικός. Όταν δεν έχουν καταλάβει πού να σε τοποθετήσουν, άκουσα ότι ήθελαν κάτι πιο ”σοβαρό”».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ