Η Έλλη Κοκκίνου, πιο εντυπωσιακή από ποτέ, γιόρτασε τα γενέθλια της.

Η γνωστή τραγουδίστρια, που χωρίς αμφιβολία διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στην ελληνική showbiz, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την ξεχωριστή ημέρα και δεν δίστασε μάλιστα, να αποκαλύψει και την ηλικία της.

Η Έλλη Κοκκίνου έγινε πενήντα και γιόρτασε τα γενέθλια της παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

«Από τις μεγαλύτερες αξίες της ζωής είναι η φιλία!
Οι ανιδιοτελείς φίλοι, οι παλιοί, οι νέοι, οι παντοτινοί! Οι φίλοι που αγαπούν,
που θυμώνουν, που συγχωρούν, που είναι δίπλα σου, που σε ακούν ,που ξέρουν τα καλά και τα στραβά σου, που είναι μαζί σου στις χαρές και στις λύπες σου!
Αυτούς τους φίλους να έχετε στη ζωή σας και τέτοιοι φίλοι να είστε!
Είμαι πολύ τυχερή που έχω αρκετούς φίλους εδώ και 22 χρόνια αλλά και νέους που δημιουργούμε την διαδρομή μας…
Σας ευχαριστώ για την υπέροχη έκπληξη και την αγάπη σας ❤️
Κι εσείς που λείπατε γιατί οι συνθήκες δεν το επέτρεπαν, ήσασταν μαζί μας νοερά αλλά και στο βίντεο που έφτιαξε η υπέροχη μου @myrtomathiou
Σας ευχαριστώ για τα υπέροχα μηνύματα σας και τις αμέτρητες ευχές που έχω διαβάσει στο inbox μου!», έγραψε χαρακτηρίστηκα η γνωστή τραγουδίστρια στην λεζάντα από το φωτογραφικό άλμπουμ των γενεθλίων της.

 

View this post on Instagram

 

Από τις μεγαλύτερες αξίες της ζωής είναι η φιλία! Οι ανιδιοτελείς φίλοι, οι παλιοί, οι νέοι, οι παντοτινοί! Οι φίλοι που αγαπούν, που θυμώνουν, που συγχωρούν, που είναι δίπλα σου, που σε ακούν ,που ξέρουν τα καλά και τα στραβά σου, που είναι μαζί σου στις χαρές και στις λύπες σου! Αυτούς τους φίλους να έχετε στη ζωή σας και τέτοιοι φίλοι να είστε! Είμαι πολύ τυχερή που έχω αρκετούς φίλους εδώ και 22 χρόνια αλλά και νέους που δημιουργούμε την διαδρομή μας… Σας ευχαριστώ για την υπέροχη έκπληξη και την αγάπη σας ❤️ Κι εσείς που λείπατε γιατί οι συνθήκες δεν το επέτρεπαν, ήσασταν μαζί μας νοερά αλλά και στο βίντεο που έφτιαξε η υπέροχη μου @myrtomathiou Σας ευχαριστώ για τα υπέροχα μηνύματα σας και τις αμέτρητες ευχές που έχω διαβάσει στο inbox μου! Special thanks @myrtomathiou @manosmagiatis @soldatos_giannis ?❤️?? #Birthday #Elli #50

A post shared by Elli Kokkinou (@ellikokkinou) on

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ