Μια Κύπρια δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στην Ελλάδα παραχώρησε συνέντευξη σε ελλαδική εκπομπή και μίλησε για το τηλεοπτικό παρελθόν της.

Ο λόγος για την Τζώρτζια Γεωργίου που μίλησε στο Open Weekend και στην Πέννυ Καβέτσου για την αποχώρησή της από το Star και τον τρόπο που έγινε, όπως αναφέρει.

«Δεν ήταν εύκολο. Έγινε λίγο περίεργα γιατί άλλο πίστευα και τελικά άλλο έγινε. Δεν είχε το τέλος το παραμύθι, που θα ήθελα εγώ να έχει. Έφτασαν σε σημείο να με ρωτάνε ποιο βύσμα έχω στο Star και δεν φεύγω ας πούμε. Βασικά ήθελα να γίνει αλλιώς. Τουλάχιστον να ξέρω ότι φεύγω» είπε η Τζώρτζια Γεωργίου.

«Θα στο πω λαϊκά, ήταν σα να μύρισα τα νύχια μου και να το κατάλαβα πως δεν συνεχίζουμε. Θεωρώ ότι αν δεν σου κάνω, οφείλεις να μου το πεις, όπως ξέρεις να μου πεις ότι σε θέλω. Νομίζω ότι (σ.σ. το Breakfast@Star) είναι ένα πάντρεμα των Κου Κου με το περσινό Breakfast@star. Δεν το λέω για κακό. Είναι μια εκπομπή που πιστεύω πως όντως θα είχα θέση σε αυτήν. (Η Κατερίνα Καραβάτου) νομίζω ότι έχει χώρο στην τηλεόραση» πρόσθεσε η Τζώρτζια Γεωργίου.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ