Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ μοιράστηκαν με τους followers τους στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κορούλας τους. Το ζευγάρι πόζαρε οικογενειακώς με τον Κριστιάνο Τζούνιορ, 11 ετών, την Αλάνα, 4 ετών, τα δίδυμα Ματέο και Εύα, 4 ετών και την νεογέννητη κορούλα τους. Στο οικογενειακό στιγμιότυπο, η μπέμπα απολάμβανε την αγκαλιά του πατέρα της και παγκόσμιο σταρ του ποδοσφαίρου.

«Σπίτι μου σπιτάκι μου. Η Τζίο και η μπέμπα μας είναι μαζί μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για τα ευγενικά λόγια και τις . Η υποστήριξη σας είναι πολύ σημαντική και όλοι νιώσαμε την αγάπη και το σεβασμό που έχετε για την οικογένειά μας. Τώρα είναι η στιγμή για να αισθανθούμε ευγνωμοσύνη για τη ζωή που καλωσορίσαμε σε αυτό τον κόσμο», έγραψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναρτώντας την οικογενειακή φωτογραφία.

Αυτή είναι η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο και της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ μετά την τραγική απώλεια του νεογέννητου γιου τους. Δυστυχώς το αγοράκι από τα δίδυμα μωράκια που γέννησε η Τζορτζίνα, δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ