Η κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι!” συνάντησε την Ζήνα Κουτσελίνη στην γιορτή που έκανε για τα 30 χρόνια τηλεοπτικής της πορείας. Η παρουσιάστρια μίλησε για το πώς πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια, για την παρουσία της μπροστά από τις κάμερες αλλά και για την… Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τι θα της έλεγε αν την είχε στον καναπέ της.

Για τα 30 χρόνια τηλεοπτικής πορείας η Ζήνα Κουτσελίνη σχολίασε: «Πωπω πώς πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια, όταν νέο κοριτσάκι ήρθα κι εγώ στην Αθήνα, από την Θεσσαλονίκη που σπούδαζα, ενώ ήμουν από τον Βόλο. Έπρεπε να έρθω στην Αθήνα την χαοτική όμως τα πετύχαμε, τα καταφέραμε».

Όσον αφορά την προηγούμενη ιδιότητά της ως τηλεοπτικό στέλεχος και στο αν της λείπει αυτός ο ρόλος, η παρουσιάστρια απάντησε: «Ναι μου έχει λείψει αλλά η αλήθεια είναι ότι κάθε μέρα βλέπω τηλεόραση και βλέπω “πραγματάκια”, με βάζω στη θέση αυτή και σκέφτομαι τι θα έκανα για να τα βελτιώσω. Αλλά τώρα είμαι ακόμη στο “όνειρο” που ζω και μην με πάρετε από εδώ γιατί αυτό που ζω είναι μαγικό».

Τέλος, η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε και για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την οποία έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να την έχει καλεσμένη λέγοντας: «Να ‘μαστε πάλι εδώ Κωνσταντίνα”, έτσι θα το ξεκινούσα ενδεχομένως αλλά για μένα μια τέτοια συνάντηση τηλεοπτική προϋποθέτει μια συνάντηση μεταξύ μας και νομίζω ότι μετά τα πράγματα θα κυλήσουν όμορφα και δημιουργικά γιατί εγώ θαυμάζω την Κωνσταντίνα επαγγελματικά, πραγματικά το λέω. Πιστεύω ότι μπορεί να έχει μεγάλη καριέρα απλώς στην πορεία της ξέχασε το πώς είναι καλό να διαχειρίζεσαι τους συνοδοιπόρους σου. Μέχρι το τέλος της ζωής μου κάποια στιγμή θα έρθει αυτή η ευκαιρία και θα τα πούμε».

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ