Οι μεταμορφώσεις στα μαλλιά για τις οικογένειες Kardashian-Jenner, είναι πολύ συχνό φαινόμενο και μπορεί να μην τις προλαβαίνουμε όλες, όμως ως θαυμάστριες τους, οφείλουμε να σε ενημερώνουμε για τις πιο σημαντικές.

Η Kim Kardashian, είναι η βασίλισσα των αλλαγών και έχει δοκιμάσει ό,τι νέο κυκλοφορεί, από πολύ μακριά μήκη, 90s αξεσουάρ και ξανθό πλατινέ, μέχρι “συντηρητικό” καστανό και minimal αλογοουρές.
Όταν τα μαλλιά της Kim ξεκουράζονται, τότε αναλαμβάνουν δράση οι Kylie και η Khloe με μια τεράστια λίστα μεταμορφώσεων, που αν αρχίσουμε να την λέμε δεν θα τελειώσουμε ποτέ.

@kimkardashian
@kyliejenner

Παρόλα αυτά, στην διάσημη οικογένεια, υπάρχει μία, που σπάνια πειραματίζεται, μένοντας κολλημένη στο μακρύ καρέ της. Αν δεν έχεις καταλάβει ήδη για ποια μιλάμε, αναφερόμαστε στην Kourtney, που τον τελευταίο καιρό μας απασχολεί πολύ η ρομαντική σχέση της με τον Travis Barker.

H μεγαλύτερη αδερφή της Kim και της Khloe, Kourtney, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στον Instagram, μια φωτογραφία της, στην οποία φαίνεται να έχει αποχωριστεί το signature μήκος της, επιλέγοντας ένα πολύ πολύ κοντό καρέ, που δεν την έχουμε ξαναδεί.

@kourtneykardashian

Για την ώρα, δεν έχει μαθευτεί αν πρόκειται για περούκα, άλλωστε είναι γνωστή η αγάπη της οικογένειας, στις εξαιρετικής ποιότητας περούκες που συνηθίζει να φοράει, ή αν όντως έκοψε τα μαλλιά της.
Εμείς θέλουμε να πιστεύουμε, ότι η Kourtney, είναι πολύ ερωτευμένη και τόλμησε να κάνει τη μεγάλη αλλαγή.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ