Ο Κωστής Μαραβέγιας αγαπήθηκε στο πόστο του κριτή, στο “The Voice”, ενώ πολλοί νικητές τον είχαν επιλέξει για μέντορα τους κατά τη διάρκεια του μουσικού ταξιδιού. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε στον Γιάννη Βίτσα και το περιοδικό Gala, αναφερόμενος στους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει από το show.

Αρχικά, ο Κωστής Μαραβέγιας τόνισε πως η διαδικασία επιλογής δεν είναι τόσο εύκολη, λόγω της ψυχολογικής φόρτισης που επιφέρουν οι αποφάσεις της κριτικής επιτροπής.

“Πρέπει να πω ότι δεν ήταν καθόλου εύκολο αυτό που καλούμουν να κάνω στο The Voice, να κόβω παιδιά που αγαπούν τόσο πολύ το τραγούδι. Ακόμα πιο στενάχωρο, όμως, ήταν που αυτά τα παιδιά, μετά τη συμμετοχή τους σε μια τέτοια εκπομπή, με τόση προβολή, δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι σημαντικό και πρέπει να προσπαθήσουν πάλι από το μηδέν” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ένας από τους λόγους λοιπόν, που τον έκανε να αποχωρήσει είναι το γεγονός ότι δεν μπορούσε να προσφέρει στους διαγωνιζόμενους το κάτι παραπάνω.

“Όλα αυτά τα τηλεοπτικά σόου δίνουν μεν βήμα στα παιδιά να ακουστούν σε ένα ευρύτερο κοινό, αλλά στην πραγματικότητα είναι σαν να συμμετέχουν σε ένα φεστιβάλ μουσικής. Είναι στενάχωρο που κάποιο παιδί δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από αυτά τα σόου, να έχει μια σταδιοδρομία και να βιοπορίζεται από αυτό που αγαπάει” είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Τέλος, κατέληξε λέγοντας: “Αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που ύστερα από τρία χρόνια αποχώρησα από το The Voice. Αφενός δεν κατάφερνα να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των παιδιών και δεν μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω για να τα βοηθήσω από το να τους γράψω ένα τραγούδι ή να τα πάρω μαζί μου να συμμετέχουν σε κάποια συναυλία μου και αφετέρου τρία χρόνια ότι είχα να δώσω το έδωσα και ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ