Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα ο Κώστας Νικούλι. Ο ηθοποιός, που φέτος απολαύσαμε στον Σασμό του Alpha, μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απόφασή του να μη γυρίσει στην Αλβανία και να μείνει στην Ελλάδα, ώστε να συνεχίσει να κυνηγάει το όνειρό του.

«Οι γονείς μου είχαν μια ανασφάλεια γιατί αφήναν το παιδί τους σε μια άλλη χώρα, θα έμενα μόνος μου στην Ελλάδα. Ένας από τους λόγους που δεν ήθελα να πάω στην Αλβανία είναι ότι όσο να ‘ναι νιώθω οικεία, επειδή είναι ο χώρος που πηγαίνω να κάνω διακοπές, αλλά ο τόπος μου, το μέρος που μεγάλωσα είναι η Ελλάδα, η Αθήνα», είπε αρχικά ο Κώστας Νικούλι.

Ο Κώστας Νικούλι είπε στη συνέχεια: «Θα μου ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσω και να ξαναξεκινήσω κάτι καινούργιο από την αρχή σε μια άλλη χώρα. Δεν ήθελα επίσης να μπω πάλι σε αυτή τη διαδικασία του μετανάστη. Δεν θέλω να αλλάξω το επίθετό μου. Είναι λίγο αστείο το τι σε ορίζει και το τι σε κάνει, για παράδειγμα, Έλληνα ή όχι».

«Εγώ γεννήθηκα εδώ, μεγάλωσα εδώ, η πρώτη μου γλώσσα είναι τα ελληνικά. Οπότε, γιατί κάποιος μπορεί να ορίσει και να μου πει ότι εσύ δεν είσαι Έλληνας.

Όταν πήρα την ελληνική υπηκοότητα ήθελα να κρατήσω το παλιό μου όνομα έτσι ώστε να θυμάμαι ότι δεν έχει αλλάξει κάτι. Και στην Αλβανία με θεωρούν ξένο. Με την επιλογή μου να κρατήσω το “Νικούλι” θέλω να πω ότι μπορώ να είμαι όποιος θέλω», είπε επίσης ο Κώστας Νικούλι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ