Ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Καζάκας, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές κυπριακές σειρές και φέτος κάνει επιτυχία με τη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τυράννα», βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα του και στην αντίδραση του όταν του ανακοίνωσε ότι θα γίνει ηθοποιός.

“Ο πατέρας μου όταν έμαθε ότι θα γίνω ηθοποιός, έγινε έξαλλος. Τον έχω δικαιολογήσει βεβαίως. Για τρία χρόνια δεν μου έδωσε δραχμή, μου έδινε η γιαγιά μου κάποια χρήματα για να πληρώνω την σχολή και η μαμά πακέτα που ερχόντουσαν με φαγητά. Το τι κριθαράκι και ρύζι έχω φάει… Ο πατέρας μου ήθελε να με αναγκάσει να γυρίσω πίσω γιατί δεν πίστευε ότι θα πετύχω”

Συνεχίζοντας ο αγαπημένος ηθοποιός σημείωσε: “Μετά βέβαια όταν ήρθε να με δει στο θέατρο, καμάρωνε! Δεν κράτησα κακία, δεν έχει και νόημα να κρατάς μέσα σου πράγματα αρνητικά ή να μην βρίσκεται έναν τρόπο να εξομολογηθείς. Στη ζωή μου και με ανθρώπους που με έχουν πληγώσει, ψάχνω να βρω λόγους να τους… αθωώσω. Γιατί έτσι δεν μένει μέσα σε μένα. Γιατί να χαλιέσαι και να μαυρίζεις; Δεν είναι ωραίο να μαυρίζεις, πρέπει να χαιρόμαστε”.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ