Μετά από τέσσερις τίτλους Grand Slam και την κατάκτηση της νο1 θέσης στην κατάταξη (σήμερα βρίσκεται στη νο. 42), η κορυφαία τενίστρια Naomi Osaka περιμένει το πρώτο της παιδί μαζί με τον σύντροφο της και ράπερ Cordae.

Η 25χρονη αθλήτρια μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση, μίλησε για τον ενθουσιασμό της να επιστρέψει και πάλι στα γήπεδα τένις, αφού κάνει πρώτα ένα διάλειμμα καθώς «υπάρχει μια μικρή ζωή που έρχεται το 2023». Μέσα από μια ανάρτηση στο instagram, όπου μας δείχνει το υπερηχογράφημα της, η Osaka μίλησε ανοιχτά για τα συναισθήματα που νιώθει, σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής της:

«Ξέρω ότι έχω τόσα πολλά να περιμένω στο μέλλον, ένα πράγμα που ανυπομονώ είναι να παρακολουθήσει το παιδί μου έναν από τους αγώνες μου και να πει σε κάποιον “αυτή είναι η μαμά μου”». «Τα τελευταία χρόνια ήταν τουλάχιστον ενδιαφέροντα, όμως θεωρώ πως είναι οι πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή που ίσως έχουν πιο πολλή πλάκα. Οι λίγοι αυτοί μήνες που έμεινα εκτός τένις μου έδωσαν πραγματικά νέα αγάπη και εκτίμηση για το παιχνίδι στο οποίο έχω αφιερώσει τη ζωή μου» έγραψε μεταξύ άλλων στο μήνυμά της που μοιράστηκε τόσο στα αγγλικά όσο και τα ιαπωνικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ