Ο μεγάλος τελικός του Asia Express προβλήθηκε χθες και οι παίκτες που διαγωνίζονταν ήταν οι Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Fipster να ανταγωνίζονται τους Παύλο Γαλακτερό και τον Χρήστο Ζώτο.

Λίγο πριν την λήξη του ταξιδιωτικού ριάλιτι, ο γνωστός personal trainer δέχτηκε μια απρόσμενη έκπληξη που τον χαροποίησε ιδιαίτερα.

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εμφανίστηκε στην άλλη άκρη της γραμμής με βιντεοκλήση για να του δώσει δύναμη για να φτάσει στο τέλος.

«Το να μιλήσω με την Ευρυδίκη ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενα να συμβεί εδώ στο παιχνίδι. Δηλαδή έχουν περάσει όλα από το μυαλό μου ότι μπορεί να γίνουν, το τελευταίο είναι ότι θα μπορούσα να έχω την ευκαιρία να επικοινωνήσω με τον άνθρωπο μου» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος στον μεγάλο τελικό του Asia Express.

«Είτε νικητές να γυρίσετε, είτε όχι, για μένα είστε πρώτοι! Εντάξει, εσύ Κωνσταντίνε είσαι λίγο παραπάνω. Άντε. Και ο Φίλιππος όμως» τόνισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. «Κοίταξε, μήπως πάω εγώ στο δεύτερο Asia Express. Σας αγαπώ, να προσέχετε! Λίγο έμεινε! Βαστάτε γερά».

Θυμίζουμε ότι τα γυρίσματα του ταξιδιωτικού ριάλιτι έγιναν το καλοκαίρι οπότε δεν γνωρίζουμε πως είναι οι σημερινές σχέσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Στο τελευταίο απαιτητικό αγώνισμα, έχοντας πάρει και δύναμη από βιντεοκλήσεις που είχαν με τους αγαπημένους τους ανθρώπους, οι 4 φιναλίστ τα έδωσαν όλα για να τερματίσουν πρώτοι και να είναι οι μεγάλοι νικητές του πρώτου ελληνικού Asia Express.

Λίγο πριν το τέλος λοιπόν, ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης και η Ζενεβιέβ Μαζαρί υποδέχθηκαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον Fipster, τον Παύλο Γαλακτερό και τον Χρήστο Ζώτο. 

Μεγάλοι νικητές του ταξιδιωτικού ριάλιτι του STAR αναδείχθηκαν… ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster που πήραν τόσο το έπαθλο των 50.000 ευρώ όσο και το bonus έπαθλο των 10.000 ευρώ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ