Τα καλλιτεχνικά βήματα του αδελφού του, του αξέχαστου τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη ακολουθεί ο 18χρονος Κωνσταντίνος Παντελίδης. Ο νεαρός και ταλαντούχος ερμηνευτής, συνθέτης και στιχουργός που ανήκει στο δυναμικό της Cobalt Music, Κωνσταντίνος Παντελίδης ζήτησε πρόσφατα από τους fan να του στείλουν ερωτήσεις. Oι fans του τον ρώτησαν από το πού θα ήθελε πάει διακοπές τι ομάδα είναι μέχρι τον αγαπημένο του τραγουδιστή.

Στο επίσημο κανάλι της Cobalt Music αναρτήθηκε το βίντεο με τις απαντήσεις του Κωνσταντίνου.

Επηρεάστηκε μουσικά από τον αδερφό του; «Όλη η Ελλάδα επηρεάστηκε από τον Παντελή. Πόσο μάλλον εγώ που ήμασταν στο ίδιο σπίτι!», απάντησε.

Ποιο τραγούδι από τη δισκογραφία του Παντελή Παντελίδη ξεχωρίζει; «Όλα τα τραγούδια του Παντελή είναι μοναδικά αλλά έχω μία αδυναμία στο τραγούδι ”Τέτοια αγάπη δεν αξίζω», απάντησε.

O 18χρονος τραγουδοποιός (ερμηνευτής, συνθέτης και στιχουργός) Κωνσταντίνος Παντελίδης, έχει ήδη εκπλήξει ευχάριστα με τα πρώτα δείγματα τραγουδιών του, το «Κάνε Αυτό Που Θέλεις» και το «Με Θες Ακόμα», που κυκλοφόρησαν αυθόρμητα μέσα στην καραντίνα και συγκέντρωσαν πάνω από 1 εκατομμύριο views το καθένα. Όλοι μίλησαν για ένα πηγαίο λαϊκό μουσικό ταλέντο, που ξεκάθαρα τρέχει στις φλέβες του.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ