Η πανδημία του κορονοϊού φέτος έχει επηρεάσει την ζωή μας σε όλα τα επίπεδα και απαιτείτε ιδιαίτερη προσοχή απ’όλους μας.

Στο πλαίσιο του προληπτικού ελέγχου, υποβλήθηκε και ο γνωστός ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης κάνοντας τεστ, ώστε να ξεκινήσει με απόλυτη ασφάλεια τις πρόβες για την παράσταση, την οποία σκηνοθετεί «Το τρίτο Στεφάνι» .

Ο ηθοποιός αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πυρετώδης προετοιμασία για το θεατρικό έργο άλλα προτεραιότητα του, πάνω απ’όλα, αποτελεί η προφύλαξη της υγείας του κοινού και των συντελεστών της παράστασης.

Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μία φωτογραφία από την στιγμή που κάνει το τεστ το κορωνοϊού, στέλνοντας με αυτό το τρόπο το δικό του μήνυμα.

«Κάποτε οι πρόβες ξεκινούσαν με την ανάγνωση του έργου. Στο Τρίτο Στεφάνι ξεκίνησαν με μάσκες και μοριακό τεστ στο σύνολο των συντελεστών. Ο δρόμος είναι ένας: κάνουμε θέατρο, υπό κάθε συνθήκη. Προστατευόμαστε, προστατεύουμε και προχωράμε», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του ο ηθοποιός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ