Καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» με οικοδέσποινα την Ιωάννα Μαλέσκου, ήταν το απόγευμα της Τρίτης, ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Στην σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη του, ο ηθοποιός αναφέρθηκε για πρώτη φορά δημόσια στο διαζύγιο του από τη δεύτερη σύζυγο του, Ιωάννα Μαρτζούκου με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί τον γιο τους, Ιάσονα. Στην ίδια συνέντευξη, ο Κωνσταντίνος Καζάκος, δήλωσε αυτή την περίοδο ερωτευμένος.

« Ο γάμος μου με την Ιωάννα έφτασε στο τέλος του και προχωράμε αλλιώς τώρα. Προχωράμε αλλιώς και κοιτάμε το καλό του μικρού. Σαφώς και είμαστε παρόντες για το παιδί, μπορεί όχι ταυτόχρονα, αλλά είμαστε παρόντες. Εντάξει, εγώ το έχω ξαναπεράσει αυτό, τι να κάνουμε, έτσι τα φέρνει η ζωή», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Όσον αφορά αυτή την περίοδο στην προσωπική ζωή του, είπε:  «Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά, έχω βρει ένα πλάσμα το οποίο αγαπώ πάρα πολύ, με αγαπάει πολύ και είμαι χαρούμενος».

Ο Κωνσταντίνος και η Ιωαννα γνωρίστηκαν  το 2007 και  παντρεύτηκαν δυο χρόνια αργότερα. Τον Ιανουάριο του 2012 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Ιάσονας.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος είναι πατέρας του μικρού Ιάσονα και της μεγαλύτερης κόρης του, Τζένης, την οποία απέκτησε από τον πρώτο γάμο του από την Τάνια Τρύπη.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ