Θετικός στον κορωνοϊό και ο δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Αθανασίου!

Το γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου μοιράστηκε πως διαγνώστηκε θετικός μετά από σχετικό τεστ. Ο ίδιος μοιράστηκε τις πρώτες του σκέψεις, ενώ αποκάλυψε πως τα συμπτώματα του είναι προς το παρόν ήπια.

Μάλιστα, θέλησε να δώσει και ένα μήνυμα στους “αρνητές” της πανδημίας, τονίζοντας πως όλο αυτό που βιώνει είναι πέρα για πέρα πραγματικό.

“Μετά από επτά μήνες δημοσιογραφικής επαφής με τον κορωνοιό, μου “κτύπησε” και επίσημα την πόρτα! Τα συμπτώματα υποχώρησαν την 4η μέρα κι ευτυχώς ήταν ήπια. Πυρετός(δύο πρώτες μέρες), μυαλγία, πονόλαιμος και απώλεια όσφρησης-γεύσης.
Προς όλους τους αρνητές – άτρωτους, έχω να πω τα εξής: α) Δεν με έχει πληρώσει κανένας για να παριστάνω το θετικό κρούσμα και β) αν δεν σας νοιάζει η υγεία σας, σεβαστείτε τουλάχιστον την υγεία των αγαπημένων σας προσώπων!
Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες και τηρούμε ευλαβικά τα μέτρα αυτοπροστασίας!
Ας επιδείξουμε υπομονή και υπευθυνότητα!!!
Ως προς το Υπουργείο Υγείας Κυπριακή Δημοκρατία: Ενισχύστε περαιτέρω τα νοσηλευτήρια, την ομάδα επιτήρησης, ιχνηλάτησης, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν!”

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ