Τον Κωνσταντίνο Αργυρό συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και ο δημοσιογράφος, Γρηγόρης Μπάκας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος πριν λίγες ημέρες αγωνίστηκε στο Australia Open ενώ μίλησε και για την σχέση τους.

«Είμαστε πολύ φίλοι με τον Στέφανο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Στέφανο. Είναι φίλος μου o Στέφανος Τσιτσιπάς. Είμαι πολύ περήφανος για αυτόν τον άνθρωπο. Μακάρι ο κόσμος να ήξερε τι περνάει, η ψυχολογία του, όλη του η ζωή σύμφωνα με τον πρωταθλητισμό που κάνει σε αυτά τα επίπεδα.

Πραγματικά επειδή τον ζω, το παιδί είναι άξιο θαυμασμού. Το πόσο αγαπάει τη χώρα του και προσπαθεί και στο εξωτερικό να σηκώνει ψηλά όλο αυτό το πράγμα. Και αυτός μέσα του παλεύει για να δίνει τον καλύτερο του εαυτό. Εγώ είμαι δίπλα του, όσο μπορώ τον στηρίζω και του στέλνω την αγάπη μου και εύχομαι να μας κάνει πάντα υπερήφανους. Το αξίζει» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Όταν ο Γρηγόρης Μπάκας τον ρώτησε αν του έχει μάθει να παίζει τένις, ο Κωνσταντίνος Αργυρός πρόσθεσε: «Το θέλω πάρα πολύ. Όμως κι αυτός δεν κάθεται πολλές μέρες στην Αθήνα, οπότε προτιμάμε να πάμε να πιούμε έναν καφέ, να πάμε για φαγητό και να πούμε τα νέα μας».

Δείτε τις δηλώσεις του Αργυρού για τον Τσιτσιπά:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ