Σε ρόλο coach στον φετινό κύκλο του “The Voice” o Κωνσταντίνος Αργυρός, με το show να κάνει πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου.

Λίγο πριν συμβεί αυτό, ο δημοφιλής ερμηνευτής πραγματοποίησε συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο και μίλησε στους δημοσιογράφους για το νέο επαγγελματικό του βήμα που αφορά στην τηλεόραση.

«Δεν έχω μπει στη διαδικασία του κριτή όσο στο να πάρω καλλιτέχνες που βλέπω πως έχουν κάποιο άστρο και ταλέντο και να μπορέσω να τους καθοδηγήσω με τον δικό μου τρόπο» δήλωσε αρχικά.

Παράλληλα αναφέρθηκε στους υπόλοιπους coaches του show, λέγοντας: «Έχω εντυπωσιαστεί με τον Σάκη Ρουβά. Είναι αξιολάτρευτος. Η Έλενα Παπαρίζου είναι ένα διαμάντι και μια ψυχή σπάνια. Ο Πάνος Μουζουράκης είναι τεράστιο ταλέντο. Σου μιλά και βγάζει ποίημα».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, όμως, αποκάλυψε τι ήταν αυτό που ζήτησε από την παραγωγή, αφού δεν είναι ακόμα πολύ εξοικειωμένος με το πλατό: «Είναι η πρώτη φορά που κάνω τηλεόραση και προσπαθούσα λίγο να το καταλάβω και να νιώσω ο εαυτός μου. Όταν βλέπεις την κάμερα σε τρομάζει λίγο. Το μόνο που ζήτησα είναι να μη βλέπω τις κάμερες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ