Πολύ έντονες είναι οι φήμες που θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Τόσο η παρουσιάστρια, όσο και ο σύντροφός της και επιχειρηματίας δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση της εγκυμοσύνης. Ωστόσο, στις φωτογραφίες που αναρτά στα social media η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κρύβει επιμελώς την κοιλίτσα της, με τους followers να της εύχονται κάτω από τα post της.

Η επιβεβαίωση για το χαρμόσυνο νέο ήρθε με έμμεσο τρόπο, όχι από την ίδια αλλά από κοντινά της πρόσωπα! Συγκεκριμένα, η έμμεση παραδοχή έγινε μέσα από την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησαν η Ιωάννα Σιαμπάνη με τον σύζυγό της Τζίμη Σταθοκωστόπουλο (ξάδελφος του συντρόφου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου) στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιώργο Πράσινο. 

Συγκεκριμένα, όταν το ζευγάρι ρωτήθηκε για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος είπε, «Μακάρι να πάνε όλα καλά και να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά», με την Ιωάννα να συμπληρώνει: «Ας αρκεστούμε να ευχηθούμε τα καλύτερα στον Βασίλη και την Κωνσταντίνα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ