Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καλεσμένη στην εκπομπή ‘’Happy Day’’ μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τον έρωτα, τη συγκατοίκηση και τον ιερό θεσμό της οικογένειας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την οικοδέσποινα της εκπομπής, Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποκαλύφθηκε και ο λόγος που θέλησε να αποκαλύψει την καινούργια σχέση της, αυτή τη φορά δημόσια. Όπως τόνισε, η ίδια νιώθει και περνάει πολύ ωραία με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που μιλάει δημόσια για κάποια σχέση της.

Δήλωσε επίσης ότι ο θεσμός της οικογένειας είναι για εκείνη ιερός και έχει πρότυπο τους γονείς της. Ερωτηθείς για το εάν θα σκεφτόταν την σύγκατοικιση με τον σύντροφό της, η παρουσιάστρια δήλωσε πως αν και δεν έφυγε από το σπίτι της, κάποιες μέρες συγκατοικούν στο σπίτι του.

Όπως δήλωσε:

“Αν κάναμε αυτή τη συζήτηση έναν χρόνο πριν, θα σου έλεγα αποκλείεται να κάνω αυτή τη συζήτηση τώρα. Κάποια πράγματα όμως είναι τελείως καινούργια και πρωτόγνωρα για μένα και κάποια συναισθήματα. Τα πράγματα κυλούν από μόνα τους και βγαίνουν αβίαστα. Οπότε, ναι, επειδή έχω κάποια επικοινωνία με τον κόσμο στα social media, επέλεξα να το επιβεβαιώσω με τον τρόπο μου. Έτσι ένιωσα. Δεν ξέρω γιατί… Είναι πολύ καινούργιο για μένα. Δεν συγκατοικούμε, δεν έχω αφήσει το σπίτι μου. Αλλά όπως όλοι οι άνθρωποι, πολλές μέρες κοιμόμαστε μαζί. Έχω λίγο ζεσταθεί γιατί είναι η πρώτη φορά που τοποθετούμαι έτσι και πρώτη φορά που μιλάω για μία σχέση. Έχετε μια βεντάλια, κάτι; Δεν έχω μιλήσει ποτέ η αλήθεια είναι”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ