Ξεχωριστή είναι αυτή η περίοδος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που διανύει την πρώτη εγκυμοσύνη της και μαζί με το σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, περιμένουν το μωράκι τους να έρθει στον κόσμο ολοκληρώνοντας την προσωπική τους ευτυχία. Η Κωνσταντίνα αν και επιλέγει να μην μιλήσει δημόσια για το ευχάριστο γεγονός, παραμένει ενεργή στα social media, αναρτώντας φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το νέο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram

Όταν μάλιστα ποζάρει η ίδια στο φακό, φροντίζει να κρύβει επιμελώς τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Το ίδιο έκανε και στο νέο story της που φαίνεται στον καναπέ του σπιτιού της, κρατώντας στην αγκαλιά της το χαριτωμένο σκυλάκι της.

Όταν πριν από λίγες ημέρες, κάποιοι followers της, χωρίς διακριτικότητα, την επέκριναν για το γεγονός ότι δεν έχει επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της, η Κωνσταντίνα τους απάντησε: «Το ότι κάποιος επιλέγει να κρατήσει την προσωπική του ζωή ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ γιατί να λέγεται κρυφτούλι; Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω…Δε θεωρώ ότι ένα πρόσωπο που κάνει μία δουλειά που προβάλλεται στον κόσμο οφείλει κάθε τι που περνάει ή οποιαδήποτε στιγμή να το ανακονώσει ή να δίνει εξηγήσεις. Κατά τη γνώμη μου η κατανόηση και η ενσυναίσθηση σε αυτές τις περιπτώσεις θα ήταν δύο έννοιες που καλό θα ήταν να μάθετε την ερμηνεία τους».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ