Δύο χρόνια σχέσης γιορτάζουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και το γιόρτασαν! Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αναμένεται σε λίγους μήνες να γίνουν γονείς και να κρατήσουν στην αγκαλιά τους, τον καρπό του έρωτά τους. Νέο δημοσιεύμα κάνει λόγο για μυστικό γάμο του ζευγαριού που θα γίνει το Δεκέμβριο, σε στενό οικογενειακό περιβάλλον.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου- Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Γιόρτασαν 2 χρόνια σχέσης

Μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες περί εγκυμοσύνης, αλλά στις πρόσφατες φωτογραφίες της που ανάρτησε η Κωνσταντίνα από τις διακοπές της στην Πάρο, κρύβει επιμελώς την κοιλίτσα της. Στις περισσότερες φωτογραφίες, η παρουσιάστρια χαμογελά στο φακό αλλά με γυρισμένη την πλάτη ή τοποθετεί μπροστά στο σώμα της τα αντικείμενα που κρατά.

Με αφορμή την επέτειο της σχέσης τους, η όμορφη παρουσιάστρια, το πρωί της Δευτέρας, δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της Βασίλη γράφοντας: «Χαρούμενη επέτειο αγάπη της ζωής μου, 22/8».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ