Μετά τα δεκάδες σχόλια που ακούστηκαν σε τηλεοπτικές εκπομπές για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και την ανακοίνωση που απέστειλε στα μέσα ενημέρωσης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να ξεκαθαρίσει μέσα από το «Happy Day», ότι έχουν πάρει την απόφαση να μην ασχοληθούν με αυτό το θέμα και να αφήσουν την εγκυμονούσα παρουσιάστρια να απολαύσει αυτήν την όμορφη περίοδο της κύησής της.

Δείτε επίσης: Καινούργιου VS Σπυροπούλου: Απαντά για τον πρώην της που ήταν παραγωγός σε κανάλι και 10 χρόνια μεγαλύτερος

«Εμείς έχουμε αποφασίσει ως εκπομπή να σεβαστούμε αυτή την όμορφη περίοδο που ζει η Κωνσταντίνα και να κατεβάσουμε γενικά όλοι τους τόνους. Ό,τι θέματα έχει να λύσει, όποιες συγγνώμες θέλει να ζητήσει και με όποιον θέλει να λύσει την όποια παρεξήγηση, μπορεί να το κάνει σε μια άλλη χρονική περίοδο», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε στη συνέχεια: «Τώρα δεν είναι το σωστό timing. Και γενικώς ας χαμηλώσουμε όλοι τους τόνους. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα αυτή τη στιγμή αυτή η κουβέντα».

Δείτε τι είπε η παρουσιάστρια:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ