Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφορούν, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η δημοφιλής παρουσιάστρια πρόκειται να γίνει μητέρα σε λίγους μήνες και να φέρει στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Το ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια είναι αχώριστο και έχει πραγματοποιήσει πολλά ταξίδια εντός της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό.

Οι φήμες για την εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας ξεκίνησαν από το Σαββατοκύριακο, όπου ελλαδικά μέσα έγραφαν για γνωστή Ελληνίδα που διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης χωρίς να αποκαλύπτουν το όνομα. Σύμφωνα και με το δημοσίευμα του περιοδικού «ΟΚ!», άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον ήδη λένε ότι η σχέση τους δεν θα αργήσει να επισημοποιηθεί και όπως ισχυρίζονται, «Ο γάμος είναι κάτι που συζητάνε. Δεν της έχει κάνει ακόμα πρόταση, αλλά ο Βασίλης είναι άνθρωπος που προτιμάει να εκφράζεται με ρομαντικές πρωτοβουλίες και όχι με πολλά λόγια».

Μέχρι στιγμής, το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει με οποιοδήποτε τρόπο την εγκυμοσύνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ