Ο Pete Davidson και η Kim Kardashian είναι και επίσημα ζευγάρι, σύμφωνα με δημοσίευματα του Ε! Οnline.

Mια πηγή από το στενό περιβάλλον της reallity σταρ, επιβεβαίωσε στο μέσο ότι η 41χρονη και ο 28χρονος, είναι μαζί. “Είναι πολύ χαρούμενοι και βλέπουν πώς πηγαίνει. Ο Pete, της είπε ότι δεν θέλει να βγαίνει με καμία άλλη”, αποκάλυψε η πηγή, ενώ σύμφωνα με την ίδια και η Kim αισθάνεται έτσι.

“Η Kim, έχει πει στους φίλους της ότι δεν θέλει να βλέπει κάποιον άλλον. Προσπαθεί να μην το κάνει θέμα αλλά είναι ερωτευμένη μαζί του”.

Το νέο ζευγάρι στην εκπομπή Saturday Night Live ως Αλαντίν και Γιασμίν.

Τα συναισθήματα της Kim Kardashian, αποκαλύφθηκαν στους θαυμαστές της, έπειτα από ένα πάρτυ στο σπίτι της μητέρας της, Kris Jenner, όταν το ζευγάρι φωτογραφήθηκε με ασορτί πυτζάμες.

Αυτή την περίοδο μένουν αρκετά μακριά ο ένας από τον άλλον, όμως σύμφωνα με την ίδια πηγή “προσπαθούν να βρίσκονται όσο πιο συχνά γίνεται”.

Οι πρώτες φήμες για το νέο love story της Kim, ήρθαν έπειτα από μια φωτογραφία που οι δυο τους απαθανατίστηκαν σε ένα λούνα παρκ στο Halloween πριν ένα μήνα.

Λίγο αργότερα, ο ηθοποιός την κάλεσε σε ένα πριβέ δείπνο στο roof του Campania, όπου σύμφωνα με την ασφάλεια του εστιατορίου, υπήρχε αρκετός ρομαντισμός στην ατμόσφαιρα.

¨Χαμογελούσαν και γελούσαν πολύ, ενώ φαινόντουσαν πολύ τρυφεροί μεταξύ τους”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ